Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen ga je naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Artiesten /

Chain Reaktor

Chain-Reaktor
Chain Reaktor is een moderne progressieve rockband. Hun muziek is groovy, avontuurlijk, soms zwaar of donker, maar altijd melodieus.
 De band werd gevormd door de jonge getalenteerde broers Bart (zang, gitaar en fluit) en Arjan Laan (drums en percussie) die ook hun eigen band Skylake hebben. Samen met hun vader Erik Laan (zang, toetsen), bekend van neo-progband Silhouette, schreven ze de muziek en teksten. Op zoek naar een groovy bassist vroegen ze hun vriend Mark op ten Berg die een achtergrond heeft in soul en funk.
 Hun debuutalbum 'Homesick' wil gevoelens vastleggen die worden veroorzaakt door een gebrek aan thuishoren in de moderne wereld. In het huidige stadsleven voelen we ons soms extreem eenzaam als we in de massa staan. Heimwee is een reis om erachter te komen wie we echt willen zijn temidden van de verraderlijke verleidingen van deze eenzame steden, waar alleen ratten de race lijken te winnen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Chain Reaktor - Homesick [CD]
Chain Reaktor is een moderne progressieve rockband bestaande uit vader Erik en zonen Arjan en Bart Laan aangevuld met Mark op ten Berg
14,95 incl. btw
Chain Reaktor - Homesick [vinyl]
Chain Reaktor is een moderne progressieve rockband bestaande uit vader Erik en zonen Arjan en Bart Laan aangevuld met Mark op ten Berg
19,95 incl. btw

Over ons

Buy Your Album is een initiatief van Dutch Music Works b.v.. Het biedt een verkoop platform voor onafhankelijke bands en labels voor het aanbieden van beeld- en geluidsdragers én merchandise aan consumenten binnen de EU. (Wij zijn druk in voorbereiding om de nieuwe BTW regels voor e-commerce binnen de EU in te richten).

Klanten buiten de EU kunnen terecht bij onze internationale bandcamp store via https://dutchmusicworks.bandcamp.com

Bedrijfsgegevens

Dutch Music Works b.v.
Bakkerstraat 39
5554 EC  Valkenswaard
the Netherlands
KvK 654.979.37
BTW NL.8561.364.38.B.01
EORI NL.8561.364.3

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.