Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen ga je naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Artiesten /

Maiden uniteD

De Nederlandse Iron Maiden fanclub benaderde Joey Bruers om een keer een andere show te doen, iets anders dan de reguliere tribute of coverband. Steve Harris woonde de conventie bij, dus er moest iets speciaals bedacht worden. Samen met muzikanten uit verschillende bands werden een aantal akoestische bewerkte Maiden-nummers gespeeld. De reacties van het publiek waren overweldigend. Het idee voor een eenmalige show, werd een project. Een project om allerlei soorten muzikanten en fans samen te brengen om de muziek te vieren. Maiden uniteD presenteert klassieke Iron Maiden-nummers in een nieuw en opwindend jasje. Akoestische bewerkingen die de nummers transformeren tot iets dat Iron Maiden-fans nooit hadden eerder hadden gehoofd. Maiden uniteD heeft 4 albums en een EP 'uitgebracht.

'Mind The Acoustic Pieces is een volledig akoestische herinterpretatie van het klassieke album 'Piece of Mind' uit 1983 met nieuwe arrangementen. Deze release ging gepaard met een Europese clubtour en bracht hen ook naar het Download festival en Wacken Open Air.''Across The Seventh Sea' bevat enkele bekende en enkele minder bekende nummers van Iron Maiden. De gastmuzikanten zijn Perttu Kivilaakso (Apocalyptica) op het album en Lee Morris (ex-Paradise Lost), Stef Broks (Textures) en Luke Appleton (Iced Earth) als tourgasten. Het album 'Remembrance' bevatte zelfs Maiden-veteranen Bayley en Di'Anno en werd ook uitgebreid getourd met verschillende tourgasten. Ze sloten dit hoofdstuk af met een show in de Koninklijke Schouwburg Carré in Amsterdam met gasten Sharon den Adel (Within Temptation) en Perttu Kivilaakso. Hier speelden ze hun Empire of the Clouds suite, die op 8 juni 2018 als EP werd uitgebracht. Het nieuwste album 'The Barrel House Tapes' bracht Maiden uniteD weer een nieuwe richting in. Op het laatste album ‘The Barrel House Tapes’ zijn bijdargen terug te vinden van muzikanten als Doogie White (Rainbow), Frank Beck (Gamma Ray) en niemand minder dan Dennis Stratton (ex-Iron Maiden). Het absolute hoogtepunt op dit album is de prijswinnende trompettist Eric Vloeimans.

Maiden uniteD heeft een Europese POWERSLAVE-tour gepland in de herfst van 2021 en kondigde ook de viering aan van 40 jaar ‘The Number of the Beast’ voor maart 2022.
 
Maiden-uniteD


Weergave:
 


Bezig met laden...
"1980" design girlie T-shirt [zwart]
Maiden uniteD "1980" design T-shirt [zwart], girlie fit
24,95 incl. btw
"1980" design T-shirt [zwart]
Maiden uniteD "1980" design T-shirt [zwart], unisex fit
24,95 incl. btw
Maiden uniteD - DCLXVI
Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het origineel brengt Maiden uniteD 'The Number of The Beast' uit op 10" vinyl in transparant rood.
16,66 17,95 incl. btw
Maiden uniteD - Mind the Acoustic Pieces / Across the Seventh Sea / Remembrance
De eerste drie albums van Maiden uniteD zijn nu gebundeld in een luxe 3LP album.
44,95 49,95 incl. btw
Maiden uniteD - Sailors of the Sky - Live in Europe
Op deze officiƫle bootleg zie je Maiden uniteD in topvorm tijdens de laatste show van hun 'Sailors of the Sky' tour.
25,00 incl. btw
Maiden uniteD draaitafel slipmat
Een prachtige slipmat met het design van Maiden uniteD's album set voor op je draaitafel. Niet alleen mooi maar draagt ook bij aan een goed geluid!
19,95 incl. btw

Over ons

Buy Your Album is een initiatief van Dutch Music Works b.v.. Het biedt een verkoop platform voor onafhankelijke bands en labels voor het aanbieden van beeld- en geluidsdragers én merchandise aan consumenten binnen de EU. (Wij zijn druk in voorbereiding om de nieuwe BTW regels voor e-commerce binnen de EU in te richten).

Klanten buiten de EU kunnen terecht bij onze internationale bandcamp store via https://dutchmusicworks.bandcamp.com

Bedrijfsgegevens

Dutch Music Works b.v.
Bakkerstraat 39
5554 EC  Valkenswaard
the Netherlands
KvK 654.979.37
BTW NL.8561.364.38.B.01
EORI NL.8561.364.3

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.